Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Getest

Geplaatst op 24 februari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: Luctra, de lamp die je bioritme volgt

Luctra1Door de alomtegenwoordigheid van blauw licht, uitgestraald door smartphone-, tv- en computerschermen, worden onze hersenen constant wakker en scherp gehouden. Ook op het einde van de dag, wanneer je lichaam slaperig hoort te worden. Durable ontwierp daarom de Luctra, een slimme lamp die met behulp van een app je persoonlijke bioritme volgt. Van de vele beschikbare modellen ontvingen wij de Linear Table Pro Base ter test.

Lees meer...

Geplaatst op 17 februari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de 55 Diamond Selfie van Archos

Archos1Aan het begin van dit millennium, toen we met z’n allen nog ‘draadloze multimediaspelers’ kochten, was Archos een klinkende naam. Als smartphonemaker is het bedrijf veel minder bekend. Misschien niet helemaal terecht, want de jongste Android-telefoon van het Franse merk mag er best wezen. T-zine legde de Archos 55 Diamond Selfie op de testbank.

Lees meer...

Geplaatst op 10 februari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Bose SoundTouch 300. Veel meer dan een soundbar

Bose0Als het geluid tijdens een spannende film net zo plat is als je flatscreen-tv zelf, dan wordt het misschien wel eens tijd voor een goed audiosysteem. Bose bezorgde ons een interessante kandidaat in de vorm van de SoundTouch 300: een krachtige soundbar met verschillende uitbreidingsmogelijkheden en een aantal onvermoede extra’s.

Lees meer...

Geplaatst op 3 februari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: op pad met de TomTom Adventurer

TtadvDe TomTom Adventurer is het meest complete gps-uurwerk van de navigatiespecialist tot nu toe. Het gadget ondersteunt nu nog meer activiteiten, waarbij vooral skifanaten en snowboarders uitgebreid aan hun winterse trekken komen. En je mp3-speler, die kan tijdens het sporten of hiken voortaan gewoon thuisblijven. T-zine deed de test.

Lees meer...

Geplaatst op 27 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: bewaak je spullen met de GuardPeanut

Gp1Slimme gadgets die alarm slaan wanneer iemand er met je spullen vandoor gaat, daarvan hebben we er inmiddels al verscheidene getest. De GuardPeanut van Sen.se gaat weer een stap verder. Dit apparaatje waakt niet alleen over je kostbaarheden, maar ook over alles wat maar enigszins kan bewegen. Het kattenluik bijvoorbeeld, of het deksel van de snoeptrommel.

Lees meer...

Geplaatst op 20 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Nest Cam Outdoor bewakingscamera

Nestout1Een beveiligingscamera ín huis waarschuwt je pas wanneer de inbrekers al binnen zijn. Word je liever wat eerder verwittigd van mogelijk onraad, dan opteer je wellicht beter voor een slimme buitencamera. Wij lieten ons stulpje de voorbije weken in de gaten houden door de nieuwe Cam Outdoor van Nest.

Lees meer...

Geplaatst op 13 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Ultra Short-Throw projector van LG

Lgst1Niet iedereen heeft thuis plaats voor een tweede televisie van pakweg 50-inch, of ruimte om een klassieke projector te installeren. Met opgroeiende kinderen, die voortdurend andere programma’s willen zien dan jij, of willen gamen terwijl jij Netflix in gedachten had, durft dat al eens tot conflicten leiden. De nieuwe PH450U, een veelzijdige Ultra Short-Throw projector van LG, kan in zulke situaties uitkomst bieden.

Lees meer...

Geplaatst op 6 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de SPIN remote, één knop voor alles

Spin1De prijs voor de afstandsbediening met het hoogste Harry Potter-gehalte gaat zonder enige twijfel naar de SPIN remote. Met slechts één enkele knop en een aantal ‘magische’ hand- en veeggebaren bedien je nagenoeg elk apparaat in huis. Dat is althans de theorie. Of het in de praktijk ook allemaal zo vlot gaat lees je in onze review.

Lees meer...

Geplaatst op 16 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Samsung Gear S3 Classic

Gears3aIn tegenstelling tot wat sommige glazen bollen voorspelden is 2016 niet het jaar van de smartwatch geworden. Terwijl gewone fitness trackers het best aardig doen is de belangstelling voor het slimme klokje beneden alle peil. Het weerhield Apple en Samsung, die de kleine markt aanvoeren, er niet van om toch weer een update van hun smartwatches uit te brengen. Van de Zuid-Koreaanse elektronicareus namen we de nieuwe Gear S3 onder de loep.

Lees meer...

Geplaatst op 9 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: Philips’ mobiele entertainment-tv

Philtv2Sta je tijdens de feestdagen uren in de keuken, maar wil je toch de ontknoping van je favoriete Netflix-serie niet missen? Of ben je het gewoon beu dat het grote scherm voortdurend wordt ingepalmd door je gamende kinderen? Dan is de Philips 24PFS5231, een draagbare led-tv met een groots geluid, misschien wel iets voor jou.

Lees meer...

Laatste reacties op T-zine