Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 25 mei 2011 door De Tijd

In beeld: Internet en de Belgische economie

Hoe belangrijk is het internet voor de Belgische economie? Hoe actief zijn onze KMO's op het net? En wat kopen we zoal 'online'? Je zou denken dat die vragen al lang beantwoord waren, maar het was effectief wachten op een studie van de Boston Consulting Group om ons een goed beeld te vormen van de impact van het net op ons BBP. De collega's van De Tijd konden het onderzoek - in opdracht van Google - inkijken en goten de cijfers in een artikel en in deze fijne infografiek:

Hoe belangrijk is het internet voor de Belgische economie? Hoe actief zijn onze KMO's op het net? En wat kopen we zoal 'online'? Je zou denken dat die vragen al lang beantwoord waren, maar het was effectief wachten op een studie van de Boston Consulting Group om ons een goed beeld te vormen van de impact van het net op ons BBP. De collega's van De Tijd konden het onderzoek - in opdracht van Google - inkijken en goten de cijfers in een artikel en een fijne infografiek.

Bekijk hieronder een voorproefje en klik op 'Lees meer' om het volledige beeld te zien.

Reacties

Related Posts with Thumbnails