Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 8 juli 2009 door Michel van der Ven

Laat je teamleden zelf hun gepresteerde uren registreren

14dayz Of je nu een webdesigner bent die z’n eigen uren in rekening moet brengen, of een ondernemer die wil inventariseren hoe lang zijn werknemers aan een bepaalde opdracht hebben gewerkt; met FourteenDayz.com wordt tijdregistratie een fluitje van een cent.

FourteenDayz is een van de weinige sites waar je niet alleen terecht kan voor je eigen tijdregistratie, maar ook voor die van complete teams en eventuele subcontractors. Bovendien is de site volledig Nederlandstalig, en ook dat is tamelijk uniek in het genre. Elk teamlid dat door de beheerder aan een project is gekoppeld, kan in zijn persoonlijke time sheet eenvoudig invoeren hoeveel tijd hij aan een bepaalde taak heeft besteed. Dat kan zowel handmatig (achteraf) als in real-time via de handige timers die de site aanreikt.

Een andere troef van FourteenDayz is de krachtige rapportagefunctie waarmee je de klant op elk gewenst moment een (financiële) update kan geven over het project. Je kunt niet alleen allerlei filters toepassen op de Reports (de kosten per teamlid, taak, etc), maar de output bijvoorbeeld ook naar een printer sturen of exporteren naar het Excel- of pdf-formaat.

De gratis versie van FourteenDayz omvat een viertal klanten of projecten en een onbeperkt aantal teamleden. Wil je meer klanten kunnen beheren en ook genieten van features als pdf-rapporten en een exporteerfunctie naar het Excel-formaat, dan kun je opteren voor een van de vele betalende abonnementsformules. De prijskaartjes daarvan variëren van € 4 tot € 79 per maand.

Of je nu een webdesigner bent die z’n eigen uren in rekening moet brengen, of een ondernemer die wil inventariseren hoe lang zijn werknemers aan een bepaalde opdracht hebben gewerkt; met FourteenDayz.com wordt tijdregistratie een fluitje van een cent. FourteenDayz...

Reacties

Related Posts with Thumbnails