Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 23 februari 2009 door Raphael Cockx

Televisiedienst Zattoo stopt ermee in ons land

Zattoo Slecht nieuws voor wie graag televisiekijkt terwijl hij op de pc aan het werken is: de Zwitsers-Amerikaanse dienst Zattoo stopt ermee. Vanaf 1 maart is het in ons land niet meer mogelijk om de uitzendingen van een twintigtal 'echte' televisiezenders in streaming video te bekijken.

Niet dat Zattoo, dat zich presenteerde als een virtuele kabelmaatschappij, ooit een hoogvlieger was. Het aanbod aan Belgische zenders bleef beperkt tot twee kanalen van de RTBF en zusterzenders VT4 en Vijf TV. Dat de initiatiefnemers niet echt wakkerlagen van hun gebruikers merkten we de laatste maanden: de twee Vlaamse zenders waren immers wegens technische problemen al een hele tijd niet meer te bekijken. Verder bood Zattoo een bont allegaartje van kanalen die hun uitzendrechten voor de Belgische markt hadden vrijgegeven, waaronder een reeks regionale zenders uit Spanje, een Zwitsers nieuwskanaal en de Engelstalige versie van Al Jazeera. Ook France 24, Deutsche Welle en Bloomberg TV waren van de partij.

Wie die internationale nieuwszenders na 1 maart nog wil bekijken kan zich registreren bij LiveStation, een vergelijkbare dienst die echter resoluut de internationale kaart trekt. Zatooo heeft een andere lijst van kanalen per land en biedt op die manier in Zwitserland bijvoorbeeld meer dan 30 kanalen aan, waaronder bijna alle zenders die daar op de kabel te ontvangen zijn.

[Via Zoltanjanosi.com]

Slecht nieuws voor wie graag televisiekijkt terwijl hij op de pc aan het werken is: de Zwitsers-Amerikaanse dienst Zattoo stopt ermee. Vanaf 1 maart is het in ons land niet meer mogelijk om de uitzendingen van een twintigtal 'echte' televisiezenders...

Reacties

weet iemand soms een website waar je online tv kunt zien???

Groetjes

Livestation mag dan wel de internationale kaart trekken, veel verder dan wat rommel en de internationale nieuwszenders raken ze ook niet qua content.

Online tv blijft huilen met de pet op in België. Waar blijft de VRT met zijn versie van de BBC iplayer?

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld, uw reactie is nog niet geplaatst.

Even geduld
Uw reactie kon niet geplaatst worden. Volgende fout deed zich voor:
Uw reactie werd geplaatstPlaats nog een reactie

De letters en cijfers die uw invoerde zijn niet correct. Probeer het nog een keer.

Uw reactie wordt zo dadelijk geplaatst. Om spam op onze blogs te voorkomen dient u echter nog eerst de letters en cijfers die u in onderstaande afbeelding ziet in te voeren.

Is deze afbeelding moeilijk leesbaar?Maak er dan een nieuwe aan.

Even geduld

Laat een reactie achter

Related Posts with Thumbnails