Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 1 december 2008 door De Tijd

Half miljoen artikels op Nederlandstalige Wikipedia

Wiki De Nederlandstalige editie van Wikipedia bevat sinds vorige zaterdag meer dan een half miljoen artikels. De gratis en open netencyclopedie overschreed de magische kaap met een artikel over de Indiase stad McLeod Ganj. Ondertussen staat de teller alweer 253 artikelen verder.

Nederlands is een van de grotere talen op het Wikipedia project. Populairste taal blijft uiteraard het Engels, met niet minder dan 2,6 miljoen teksten. Ook het Duits (832.000 artikelen), Frans (733.000), Pools (556.000), Japans (540.000) en Italiaans (519.000) zijn groter dan het Nedelands, dat dus op de zevende plaats prijkt.

De Nederlandstalige editie van Wikipedia bevat sinds vorige zaterdag meer dan een half miljoen artikels. De gratis en open netencyclopedie overschreed de magische kaap met een artikel over de Indiase stad McLeod Ganj. Ondertussen staat de teller alweer 253 artikelen...

Reacties

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld, uw reactie is nog niet geplaatst.

Even geduld
Uw reactie kon niet geplaatst worden. Volgende fout deed zich voor:
Uw reactie werd geplaatstPlaats nog een reactie

De letters en cijfers die uw invoerde zijn niet correct. Probeer het nog een keer.

Uw reactie wordt zo dadelijk geplaatst. Om spam op onze blogs te voorkomen dient u echter nog eerst de letters en cijfers die u in onderstaande afbeelding ziet in te voeren.

Is deze afbeelding moeilijk leesbaar?Maak er dan een nieuwe aan.

Even geduld

Laat een reactie achter

Related Posts with Thumbnails