Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 30 juli 2008 door T-zine NL

Alle IKEA-handleidingen (plus tips) op één site

Clipboard01 Nu de zomer eindelijk begonnen is, is ook het moment aangebroken om de handen uit de mouwen te steken en die lang uitgestelde klusjes in huis aan te pakken. Neem nu dat IKEA-kastje waar u ooit met goede moed aan begonnen bent maar dat ondertussen al enkele maanden half gemonteerd op zolder ligt.

Als het een troost mag wezen, u staat niet alleen in uw strijd met de IKEA-handleiding. Op het web is er een heuse zelfhulpgroep ontstaan, onder de ietwat optimistische naam Ikea Fans. Wat in eerste instantie lijkt op een saai forum (in een bovendien alles behalve aantrekkelijke layout) ontpopt zich al snel tot een goudmijntje voor meubelknutselaars.

Om te beginnen kunt u er terecht wanneer u de handleiding van één van uw IKEA-meubelen kwijtgeraakt bent. Ikea Fans biedt ze allemaal, netjes gesorteerd en makkelijk downloadbaar in pdf (klik op IKEApedia). De site is Amerikaans, maar dat maakt in dit geval uiteraard niets uit, de handleidingen zijn toch universeel.

Nog handiger is de steun van de 'community': bij elk product vindt u meteen ook een lijstje van discussies, vaak met heel wat gratis tips om tijd en/of geld te besparen. Zo legt iemand uit dat de Klippan zetel met een klein truukje perfect te demonteren en verplaatsen valt. Om van deze tips te profiteren moet u uiteraard wel Engels verstaan. De meeste inhoud van Ikea Fans is pas beschikbaar na een gratis registratie.

Raphael Cockx

Nu de zomer eindelijk begonnen is, is ook het moment aangebroken om de handen uit de mouwen te steken en die lang uitgestelde klusjes in huis aan te pakken. Neem nu dat IKEA-kastje waar u ooit met goede moed aan...

Reacties

Ik ben ook op zoek naar extra planken voor de FINNBY boekenkast. Wie heeft er een paar ongebruikte liggen?

Ik zoek de montagehandleiding voor ikea bureau Anton

Geachte site.
Ook ik ben al lang op zoek naar de Montagehandleiding van de Askedal Kledingkast i.v.m. een kapotte lade rail. Askdeal wordt niet meer geproduceerd dus via ikea geen mogelijkheid meer. Hartelijk dank.

Montagehandleiding Askedal Kledingkast gezocht i.v.m. een kapotte lade rail.

Ik zoek een handleiding voor het stapelbed gutvik hopelijk hebben jullie hem nog voor mij

ik zoek de handleiding van een oude Ikea kast ASKEDAL

Ringskar keukenkraan met 2 water aansluitingen en een derde onduidelijke aansluiting ??

Je kan de handleidingen ook gewoon bekijken op Ikea's eigen site:
http://www.ikea.com/ms/nl_NL/customer_service/assembly_instructions/montage_handleidingen_az.html

Zonder jezelf te hoeven registeren :-)

Superhandige site!

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld, uw reactie is nog niet geplaatst.

Even geduld
Uw reactie kon niet geplaatst worden. Volgende fout deed zich voor:
Uw reactie werd geplaatstPlaats nog een reactie

De letters en cijfers die uw invoerde zijn niet correct. Probeer het nog een keer.

Uw reactie wordt zo dadelijk geplaatst. Om spam op onze blogs te voorkomen dient u echter nog eerst de letters en cijfers die u in onderstaande afbeelding ziet in te voeren.

Is deze afbeelding moeilijk leesbaar?Maak er dan een nieuwe aan.

Even geduld

Laat een reactie achter

Related Posts with Thumbnails