Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 2 juni 2008 door T-zine NL

Alle live concerten in uw buurt op een rij

Hearwhere U hoeft echt niet naar de andere kant van het land te rijden om een goed optreden of concert mee te pikken. Ook bij u in de buurt staan er de komende maanden talloze live acts op het programma. Waar en wanneer precies, dat ontdekt u op HearWhere.com.

Voor een schoonheidsprijs zal HearWhere nooit in aanmerking komen, maar met de informatie die de site aanreikt is weinig mis. In de zoekbalk bovenaan is standaard ‘All genres’ geselecteerd, maar u kunt ook meteen heel gericht zoeken naar tientallen muzieksoorten, van Flamenco tot Classic Rock. Verder kunt u een specifieke datum ingeven of simpelweg alle concerten voor de komende tijd opvragen. Tot slot geeft u een plaatsnaam in (dat kan uw woonplaats zijn, maar ook de buitenlandse vakantiebestemming waar u een plaatselijk festival wilt bijwonen), evenals de straal waarbinnen gezocht moet worden.

Met een druk op de knop Filter results hoest HearWhere vervolgens alle live acts op die aan de criteria voldoen. En dat zijn er soms heel veel; in een straal van 25 kilometer rond de hoofdstad vond de site bijvoorbeeld ruim 1.400 evenementen terug. Maar zelfs een klein gehucht, gecombineerd met een kleine straal van 5 kilometer, levert al gauw enkele tientallen live optredens en concerten op, compleet met de aanvangstijd en – indrukwekkend – flink wat geluidsfragmenten, zelfs als het om hele obscure bands gaat. Een link naar de homepage van de desbetreffende artiest plus een Google-kaartje met het adres van het evenement maken het plaatje compleet.

Michel van der Ven

U hoeft echt niet naar de andere kant van het land te rijden om een goed optreden of concert mee te pikken. Ook bij u in de buurt staan er de komende maanden talloze live acts op het programma. Waar...

Reacties

Related Posts with Thumbnails