Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 7 mei 2008 door T-zine NL

Ruitjespapier op? Print het zelf!

Printpaper Heeft u voor een ontwerpschets dringend een paar velletjes millimeterpapier nodig? Of ontdekt uw zoontje plots dat hij nog maar één vel met notenbalken heeft, terwijl die opdracht voor de muziekschool morgen écht klaar moet zijn? Geen paniek. Download op PrintablePaper.net gewoon even de gewenste papiersoort, druk het patroon af op een blanco A4’tje en klaar is Kees.

Van standaard lijntjes- of ruitjespapier tot Polar-grafieken; u kunt het zo gek (of gespecialiseerd) niet bedenken, of het is te vinden op PrintablePaper.net. Alle bedrukkingen zijn gratis te downloaden als PDF-bestand en kunnen eenvoudig worden geopend en afgedrukt met een programma als Adobe Reader. Een printer die randloos kan afdrukken is geen must, maar levert natuurlijk wel de meest waarheidsgetrouwe resultaten af. Nu alleen nog zorgen dat u genoeg blanco printpapier in huis heeft, uiteraard...

Michel van der Ven

Heeft u voor een ontwerpschets dringend een paar velletjes millimeterpapier nodig? Of ontdekt uw zoontje plots dat hij nog maar één vel met notenbalken heeft, terwijl die opdracht voor de muziekschool morgen écht klaar moet zijn? Geen paniek. Download op...

Reacties

goed hoor

Erg mooi allemaal, maar jammer dat er een link op het papier staat, dat is niet zo mooi. Natuurlijk kan je de cd kopen, dan zal het er vast niet op staan, maar dat willen we natuurlijk niet.

Te gek

ontzettend handig, deze mogelijkheid als je een in nood zit.
prima te gebruiken

Niet alles is in inch dingoo, er zijn ook heel wat bruikbare motieven bij. Bruikbaar voor ons allee. En het is toch ook op A4, dara had ik eventjes schrik voor want die Amerikanen hebben een ander papiersoort.

Dit is alleen in inches, kunnen we hier meestal niet gebruiken !

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld, uw reactie is nog niet geplaatst.

Even geduld
Uw reactie kon niet geplaatst worden. Volgende fout deed zich voor:
Uw reactie werd geplaatstPlaats nog een reactie

De letters en cijfers die uw invoerde zijn niet correct. Probeer het nog een keer.

Uw reactie wordt zo dadelijk geplaatst. Om spam op onze blogs te voorkomen dient u echter nog eerst de letters en cijfers die u in onderstaande afbeelding ziet in te voeren.

Is deze afbeelding moeilijk leesbaar?Maak er dan een nieuwe aan.

Even geduld

Laat een reactie achter

Related Posts with Thumbnails