Home Markten Live Netto Sabato

Geplaatst op 20 mei 2014 door Wim De Preter

Belgische regisseur laat het knallen in straten van Los Angeles

WatchdogsDe Belgische regisseur Cecilia Verheyden heeft een nieuw viraal reclamesucces te pakken met een filmpje dat ze maakte voor 'Watch Dogs', een nieuw spel van de gamestudio Ubisoft.

In het filmpje, 's avonds opgenomen in Los Angeles, wordt naar goede gewoonte gebruik gemaakt van een massa verborgen camera's en spectaculaire stunts en effecten. Nietsvermoedende slachtoffers die in een winkeltje binnenstappen om hun smartphone te laten herstellen, komen even later buiten met het idee dat ze de hele wereld kunnen hacken. Tot het even later goed fout loopt... Na 5 dagen zit het filmpje al aan 7 miljoen hits op Youtube. 

Verheyden, vertegenwoordigd door Brussels productiehuis monodot, scoorde al eerder enkele virale hits met spots als ‘Carlsberg Bikers’, ‘Stop the Traffik’, ‘Carlsberg Poker’ en 'Hop! A not so ordinary call'.

'Dit was één van de moeilijkste set-ups ooit, aangezien we een hele straat in Los Angeles hebben laten afzetten en de obstakels qua timing perfect moesten zijn. De opname stoppen is in dit soort situaties onmogelijk omdat we de volledige spot in één keer met verborgen camera's draaiden', zegt poducer Tatiana Pierre.

 

Reacties

Onze blogs

Meer