Home Markten Live Netto Sabato

Geplaatst op 18 maart 2014 door Wim De Preter

Fons Van Dyck en Bruno Rouffaer genomineerd voor Managementboek van het Jaar

De Vlaamse auteurs Fons Van Dyck en Bruno Rouffaer zijn met hun laatste boek genomineerd voor de prijs van ‘Managementboek van het Jaar’ in Nederland.

De prijs gaat uit van Managementboek.nl, een online boekhandel die in het genre gespecialiseerd is. Uit de shorlist van vijf boeken wordt de winnaar op 17 april bekendgemaakt, tijdens een gala in Amsterdam.

Fons Van Dyck, de strateeg van het Brusselse reclamebureau Think BBDO, kwam op de shortlist met zijn jongste opus ‘Reclame: dood of levend’. Hij geeft daarin een breed overzicht van de uitdagingen in het reclamevak, getoetst aan de beschikbare wetenschappelijke kennis. Zo probeert hij een antwoord te bieden op de vele vragen en onzekerheden waar marketeers vandaag de dag mee leven.

De andere Vlaamse genomineerde is de managementconsultant Bruno Rouffaer, met zijn boek ‘No Way’. De ondertitel van het boek luidt: ‘Vertrouwen, integriteit, nederigheid. Big Bad Boss era is over’. Rouffaer betoogt erin dat we behoefte hebben aan managers met een sterke emotionele, mentale en spirituele intelligentie. Beide Vlaamse boeken zijn uitgegeven bij LannooCampus.

Reacties

Onze blogs

Meer