Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 16 september 2008 door De Tijd

Krijgt Vista volgend jaar al een opvolger?

Na jarenlang getreuzeld te hebben met de release van Windows Vista, lijkt Microsoft met de programmering van zijn volgende besturingssysteem een hogere versnelling gekozen te hebben. Volgens insiders zouden momenteel niet minder dan 1000 programmeurs aan "Windows 7" werken.

Het nieuwe besturingssysteem zou volgens diezelfde bronnen op 3 juni van volgend jaar op de markt komen. Dat is een stuk vroeger dan 'begin 2010', de meest officiële datum die Microsoft tot nu toe naar buiten bracht. Het zou meteen betekenen dat het omstreden Vista vroegtijdig aan de kant geschoven wordt.

Win7

Na jarenlang getreuzeld te hebben met de release van Windows Vista, lijkt Microsoft met de programmering van zijn volgende besturingssysteem een hogere versnelling gekozen te hebben. Volgens insiders zouden momenteel niet minder dan 1000 programmeurs aan "Windows 7" werken. Het...

Reacties

Wat is dat toch met het gespeculeer en gezever over Vista? Ik werk er al 6 maanden mee en het werkt perfect. Het is zelfs beter dan Windows XP. Het werkt snel (opstarten kan iets sneller), programm's crashen nooit en de gebruiksvriendelijkheid is er ook sterk op veruit gegaan. Akkoord, de eerste maanden was het wat minder, maar dat heb je bij iedere software zelf bij Mac OS systemen. Het wordt tijd dat de pers eens kritisch begint te zijn over Microsoft en Apple. Het Apple OS is geen haar beter, alhoewel beweert iedere Mac gebruiker dat. Vreemd dat ik dan moet vaststellen dat hun systeem vastloopt, programma's crashen etc. Maar natuurlijk zwijgen ze er allemaal over. Besluit: cut the crap en wees eens kritisch!

...er zal wel heel wat moeten veranderen wil MS een beetje van zijn achterstand op Mac OSX inhalen: de toeters en bellen die in Vista afgekeken zijn van OSX van een jaar of 5 geleden (maar dan slecht geimplementeerd werden) zijn in OSX alweer 7 stappen verder ontwikkeld.
Het stond al eens op de banners op MacWorld (bij de introductie van OSX Tiger als ik me goed herinner, nu 4 jaar geleden): "Redmond, start your copiers" - en dat hebben ze inderdaad gedaan... en zijn ze nu nog aan het doen...

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld, uw reactie is nog niet geplaatst.

Even geduld
Uw reactie kon niet geplaatst worden. Volgende fout deed zich voor:
Uw reactie werd geplaatstPlaats nog een reactie

De letters en cijfers die uw invoerde zijn niet correct. Probeer het nog een keer.

Uw reactie wordt zo dadelijk geplaatst. Om spam op onze blogs te voorkomen dient u echter nog eerst de letters en cijfers die u in onderstaande afbeelding ziet in te voeren.

Is deze afbeelding moeilijk leesbaar?Maak er dan een nieuwe aan.

Even geduld

Laat een reactie achter

Related Posts with Thumbnails