Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 7 januari 2008 door T-zine NL

Elke dag gratis commerciële software downloaden

Giveaway_2 Wie zei daar dat commerciële software duur is? Op GiveawayOfTheDay kunt u elke dag gratis een compleet programma downloaden waarvoor doorgaans betaald moet worden. Snel zijn is wel de boodschap, want de volgende dag is het pakket alweer vervangen door een andere gratis applicatie.

Met GiveawayOfTheDay willen de initiatiefnemers zowel eindgebruikers als software-uitgevers een alternatief bieden voor proefversies van programma’s. Die zijn meestal maar een aantal dagen bruikbaar of missen enkele belangrijke mogelijkheden. De software op GiveawayOfTheDay daarentegen is volledig functioneel. Het gaat om geregistreerde en bovenal legale versies die – in overleg met de uitgever van de software – welgeteld 24 uur gratis worden aangeboden. De uitgever wordt daarvoor keurig betaald door de site, die zijn inkomsten voornamelijk uit advertenties haalt.

Bij elk programma’s op de site, die ook in het Nederlands beschikbaar is, vindt u telkens een duidelijke beschrijving en een opsomming van de belangrijkste functies. Bezoekers van GiveawayOfTheDay kunnen de software bovendien een score geven, zodat u in een oogopslag ziet of een pakket de moeite waard is. Verwacht (nog) geen absolute toppers als Adobe Photoshop of Dreamweaver op GiveawayOfTheDay, maar denk aan applicaties om dvd's te branden, audio- en videomateriaal te converteren, security-software et cetera. De titels zijn niet allemaal even gekend, maar de waarde van sommige 'weggevertjes' durft niettemin oplopen tot enkele honderden euro’s. Een site dus die u eigenlijk geen dag mag missen. Wie slim is abonneert zich dan ook op de RSS-feed; een Twitterfeed konden we voorlopig nog niet ontdekken.

Michel van der Ven

Wie zei daar dat commerciële software duur is? Op GiveawayOfTheDay kunt u elke dag gratis een compleet programma downloaden waarvoor doorgaans betaald moet worden. Snel zijn is wel de boodschap, want de volgende dag is het pakket alweer vervangen door...

Reacties

Volg die feed al een tijdje. Veel brol bij. Weinig goeds. Opletten ook voor "gratis" dat dan toch shareware blijk te zijn.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld, uw reactie is nog niet geplaatst.

Even geduld
Uw reactie kon niet geplaatst worden. Volgende fout deed zich voor:
Uw reactie werd geplaatstPlaats nog een reactie

De letters en cijfers die uw invoerde zijn niet correct. Probeer het nog een keer.

Uw reactie wordt zo dadelijk geplaatst. Om spam op onze blogs te voorkomen dient u echter nog eerst de letters en cijfers die u in onderstaande afbeelding ziet in te voeren.

Is deze afbeelding moeilijk leesbaar?Maak er dan een nieuwe aan.

Even geduld

Laat een reactie achter

Related Posts with Thumbnails