Home Markten Live Netto Sabato

Geplaatst op 13 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Ultra Short-Throw projector van LG

Lgst1Niet iedereen heeft thuis plaats voor een tweede televisie van pakweg 50-inch, of ruimte om een klassieke projector te installeren. Met opgroeiende kinderen, die voortdurend andere programma’s willen zien dan jij, of willen gamen terwijl jij Netflix in gedachten had, durft dat al eens tot conflicten leiden. De nieuwe PH450U, een veelzijdige Ultra Short-Throw projector van LG, kan in zulke situaties uitkomst bieden.

Lees meer...

Geplaatst op 11 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Slimme ring vertelt hoe gezond je (bezig) bent

Motovring2Misschien is een smartwatch of een activiteitentracker voor rond de pols niet helemaal je ding, maar wil je wel graag weten of je genoeg beweegt of voldoende nachtrust krijgt. In dat geval is de Motiv, een slimme ring, misschien wel iets voor jou.

Lees meer...

Geplaatst op 9 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

BMW pakt uit met een dashboard dat zweeft

BmwholoAutofabrikant BMW gaf op de CES-elektronicabeurs een voorsmaakje van zijn HoloActive Touch-technologie: een virtueel aanraakscherm met knoppen en functies die boven het dashboard lijken te zweven. Omdat het een studie betreft is het nog niet zeker of BMW de futuristisch ogende interface daadwerkelijk gaat commercialiseren.

Lees meer...

Geplaatst op 9 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Iconische Technics draaitafel de helft ‘goedkoper’

Technics1200grPanasonic blies de iconische SL-1200 draaitafel van Technics vorig jaar nieuw leven in met de SL-1200G Grand Class én een gelimiteerde uitvoering daarvan, de 50th Anniversary Edition. De prijs van 3.500 euro kwam bij veel vinylliefhebbers echter aan als een kras op een zeldzame plaat. Op de CES-beurs in Las Vegas lanceerde Panasonic daarom een nieuwe uitvoering van de draaitafel die bijna de helft ‘goedkoper’ is.

Lees meer...

Geplaatst op 6 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de SPIN remote, één knop voor alles

Spin1De prijs voor de afstandsbediening met het hoogste Harry Potter-gehalte gaat zonder enige twijfel naar de SPIN remote. Met slechts één enkele knop en een aantal ‘magische’ hand- en veeggebaren bedien je nagenoeg elk apparaat in huis. Dat is althans de theorie. Of het in de praktijk ook allemaal zo vlot gaat lees je in onze review.

Lees meer...

Geplaatst op 5 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

4K Blu-ray speler van Sony kan audio streamen

Sonybd4kSony heeft op de CES-beurs in Las Vegas zijn eerste 4K Ultra HD Blu-ray speler voorgesteld. De UBP-X800 is ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, voor een uiterst natuurgetrouwe weergave van de beelden, en komt met een paar handige extra’s.

Lees meer...

Geplaatst op 5 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

CES 2017: Daar komen de robot(je)s

Robotjes2017 zou wel eens het jaar van de digitale butler kunnen worden: intelligente, spraakgestuurde assistenten die thuis allerlei klusjes voor je uitvoeren. In Amerika kan dat al enkele maanden met de Google Home en Amazon Echo, maar de nieuwste gadgets gaan nog een stap verder.

Lees meer...

Geplaatst op 5 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

De tv-trend voor 2017: uit net zo mooi als aan

Lgw7Geen elektronicafestijn zonder veel, héél veel gloednieuwe tv’s. In het topsegment zijn snufjes als 4K UHD (ultrahoge definitie) en HDR (hoog dynamisch bereik) inmiddels gemeengoed geworden. De focus lag in Vegas daarom niet alleen op de beeldkwaliteit van de schermen, maar vooral ook op het design.

Lees meer...

Geplaatst op 4 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Mirabook maakt van je smartphone een laptop

MirabookMet de Mirabook van de Franse startup Miraxess verander je je mobiele telefoon in een handomdraai in een 13,3-inch laptop met een Full HD-scherm en een batterijduur om ‘u’ tegen te zeggen. Voor de metamorfose is wel een Windows Phone of Android-toestel met de nieuwe USB Type-C connector vereist.

Lees meer...

Geplaatst op 4 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

'Discobol' beschermt je slimme woning tegen hackers en digitaal gespuis

NortoncoreBeveiligingsspecialist Symantec wist aardig wat aandacht te trekken met de Norton Core, een wifi-router in een soort discobol die speciaal ontwikkeld werd om ‘connected’ woningen te beschermen.

Lees meer...

Geplaatst op 4 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Stortvloed aan slimme gadgets op CES

BorstelCES 2017 is ook de editie van de opmerkelijke samenwerkingen. Zo sloegen Nokia-dochter Withings en cosmeticaproducent L’Oreal de handen in elkaar voor een slimme haarborstel. Gadgetbouwer Netatmo kondigde dan weer een partnership aan met Velux, om het klimaat in woningen te verbeteren.

Lees meer...

Geplaatst op 2 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Nieuwe midrange mobieltjes van Samsung en LG

LgkserieSamsung en LG hebben aan de vooravond van de CES-elektronicabeurs in Las Vegas (van 5 t/m 8 januari) alvast enkele nieuwe mobiele telefoons boven de doopvont gehouden. Het zijn stuk voor stuk middenklassers; de grote kleppers voor 2017 worden traditiegetrouw pas onthuld op het Mobile World Congres in Barcelona, eind februari.

Lees meer...

Geplaatst op 2 januari 2017 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Mis deze week niets van CES 2017

Ces2017logoIn Las Vegas barst deze week de Consumer Electronics Show (CES) weer los, de jaarlijkse hoogmis voor iedereen met een zwak voor gadgets en andere elektronica. Op T-zine kan je al het nieuws uit de gokstad vanaf dinsdag op de voet volgen.

Lees meer...

Geplaatst op 16 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Samsung Gear S3 Classic

Gears3aIn tegenstelling tot wat sommige glazen bollen voorspelden is 2016 niet het jaar van de smartwatch geworden. Terwijl gewone fitness trackers het best aardig doen is de belangstelling voor het slimme klokje beneden alle peil. Het weerhield Apple en Samsung, die de kleine markt aanvoeren, er niet van om toch weer een update van hun smartwatches uit te brengen. Van de Zuid-Koreaanse elektronicareus namen we de nieuwe Gear S3 onder de loep.

Lees meer...

Geplaatst op 13 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Facturen scannen en meteen betalen met Doccle

Doccle1Rekeningen betalen is sowieso geen leuke bezigheid, maar het invoeren van rekeningnummers, mededelingen en bedragen is ook nog eens erg tijdrovend. Om van het gehannes met de kaartlezer nog maar te zwijgen. De vernieuwde Doccle-app met Scan & Pay-functionaliteit laat zien dat het ook anders, en vooral veel sneller kan.

Lees meer...

Geplaatst op 12 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Bluetooth 5 komt eraan. En dit kan je ermee

Bt5logoMet de officiële goedkeuring van de specificaties door de Bluetooth Special Interest Group (SIG) is de nieuwe Bluetooth 5-standaard een feit. Belangrijkste verbeteringen zijn een groter draadloos bereik, hogere snelheden en tot acht keer meer capaciteit om data te versturen. Daarnaast belooft Bluetooth 5 erg belangrijk te worden voor het Internet of Things.

Lees meer...

Geplaatst op 12 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Leer een vreemde stad écht kennen met ShowAround

ShowaroundWie kent de weg in een vreemde stad beter dan de mensen die er dagelijks wonen, leven en werken? Laat je op je volgende citytrip daarom eens rondleiden door een van de lokale gidsen die hun diensten aanbieden via de website ShowAround.com.

Lees meer...

Geplaatst op 9 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: Philips’ mobiele entertainment-tv

Philtv2Sta je tijdens de feestdagen uren in de keuken, maar wil je toch de ontknoping van je favoriete Netflix-serie niet missen? Of ben je het gewoon beu dat het grote scherm voortdurend wordt ingepalmd door je gamende kinderen? Dan is de Philips 24PFS5231, een draagbare led-tv met een groots geluid, misschien wel iets voor jou.

Lees meer...

Geplaatst op 8 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Start.me: al je favoriete sites en info op één plek

StartmeStartpagina’s zijn al zo oud als het internet zelf, maar intussen leken dit soort websites toch een beetje op hun retour. Start.me probeert het fenomeen nieuw leven in te blazen door meer te zijn dan de zoveelste online bookmark-manager.

Lees meer...

Geplaatst op 8 december 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Nieuwe Gmail-app voorkomt gênante momenten

GmailtimerIedereen verstuurt wel eens een mail waar hij achteraf spijt van krijgt. Voor Gmail-gebruikers is er op zulke (potentieel gênante) momenten nog geen man overboord. De webdienst en de Android-app boden al langer een functie om een verstuurd bericht ongedaan te maken, en sinds kort zit die mogelijkheid ook in de iOS-versie van Gmail.

Lees meer...

Volg T-zine ook via Twitter Facebook Google+ RSS

Laatste reacties op T-zine

Onze blogs

Meer